Η ιστορία μας


Ως οικογένεια γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μέσα σε κτηνοτροφικές μονάδες, γνωρίζοντας απο πρώτο χέρι όλη τη διαδικασία της παραγωγής, της επεξεργασίας κρέατος και φυσικά τις ανάγκες των καταναλωτών.  

Αυτή η εμπειρια μας ήταν που μας ώθησε να δημιουργήσουμε μια επιχείρηση τα προϊόντα της οποίας θα μπαίνουν καθημερινά στο σπίτι όλων!

Έτσι γεννήθηκε η "Αγνοφάρμα Κολιοκίτσος"!

Με αρχές και αξίες που θέτουν σε πρώτη προτεραιότητα τον καταναλωτή και την ανάγκη που έχουμε όλοι για ποιοτικό κρέας σε πολύ λογικές τιμές, για κάθε νοικοκυριό.

Στην κτηνοτροφική μας μονάδα εκτρέφουμε όλα τα χοιρινά και τα μοσχάρια τα οποία στη συνέχεια διαθέτουμε προς πώληση στους καταναλωτές. Παράλληλα, έχουμε καθετοποιήσει την παραγωγή μας και ο, τι πουλάμε σε χοιρινό και μοσχάρι το συσκευάζουμε εμείς! Είμαστε μια Βιομηχανία Κρέατος που πουλάμε τόσο λιανική, όσο και χοντρική. 

Η "Αγνοφάρμα - Κολιοκίτσος" κατέχει πιστοποίηση "ISO 22000:2005", που είναι ένα πρότυπο, το οποίο εκπονήθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) και προδιαγράφει τις απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιούν οι εμπλεκόμενες στην αλυσίδα των τροφίμων επιχειρήσεις, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων τους. Από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.

Με λίγα λόγια, γνωρίζουμε τι πουλάμε και είμαστε ανταγωνιστικοί στις τιμές μας, γιατί μπορούμε!

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να μπούμε στο καθημερινό τραπέζι σας. Και το χαμόγελό σας κάθε φορά που επισκέπτεστε ένα απο τα καταστήματά μας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

Με τιμή,

Νίκος Κολιοκίτσος